Verhalen

Maureen

Tekenaar

Ik werk zo’n 20 jaar als ontwerper/engineer bij Moekotte. Ik begin - in 2003 - als tekenaar bij Assink Istallatietechniek, een bedrijf dat Moekotte overnam. Na mijn opleiding MTS-bouwkunde begon ik als tekenaar Elektrotechniek en WTB. Ik vergrootte mijn kennis in de loop van de jaren door diverse (deel) opleiding af te ronden.

Door ervaring en opgedane kennis werd mijn functie als tekenaar steeds uitgebreider. Tegenwoordig houd ik me vooral met de elektrische kant bezig en soms met een stukje WTB. We werken meestal in teams. Samen, van projectleider tot monteur,  zorgen we ervoor dat we het project van a tot z maken. Het onderlinge samenwerken maakt de projecten leuk en afwisselend.

Als werkende ouder is het soms best lastig om alle ballen hoog te houden. Hiervoor is begrip binnen ons bedrijf. Ik kan mijn tijden - in overleg - goed inrichten waardoor privé met kinderen en mijn werk goed zijn te combineren. 

 Nu mijn kinderen een stukje ouder en zelfstandiger zijn ben ik weer toe aan meer uitdaging. Ik wil me graag het engineeren nog meer eigen maken. Het is erg fijn: bij Moekotte krijg je de kans om door te groeien als je dat wilt. Ik volg nu de opleiding ‘elektrotechniek gebouwgebonden installaties woningbouw en utiliteit’. Mijn doel is om door te groeien naar een functie als BIM-modelleur, zelf engineeren en modelleren. Het is uitdagend om met Revit te werken; het modelleren in 3D in samenwerking met meerdere partijen.

Weet je wat ook uitdagend is? De singelloop die we elk jaar met een aantal collega’s lopen. Op sportief vlak is het bij Moekotte dus ook leuk! Kortom: ik heb het erg naar mijn zin. 

Gerelateerde verhalen

"Door de kansen die Richard kreeg groeide hij door van servicemonteur naar manager engineering. Hij heeft het nog altijd enorm naar zijn zin."
Richard
Manager engineering
"'Bij Moekotte zijn de lijntjes kort en ze waarderen ieders inbreng. Je krijgt ook veel vrijheden en natuurlijk verwachten ze daarbij dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt. En dat alles werkt heel prettig', zegt Marcel."
Marcel
Locatiemanger Engineering Apeldoorn

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico