Verhalen

Marcel

Locatiemanger Engineering Apeldoorn

25 jaar
Marcel viert binnenkort zijn 25-jarig jubileum! Dit feit betekent dat hij het enorm naar zijn zin heeft bij Moekotte. Of zoals hij zelf zegt: 'Ik hou van veel aspecten van mijn werk; het allerliefste werk ik aan standaardisatie van software. Samen met een collega maakte ik de AkvoNova standaard softwarebibliotheek en het blijft heerlijk om daar aan te werken'. Omdat Marcel al zo lang meeloopt, kan hij goed meepraten en -denken met de klant. Dat vindt een klant prettig en waardevol. Het werk blijft voor hem interessant omdat we bij Moekotte bezig zijn met nieuwe technieken en allerlei interne, ondersteunende trajecten waar hij in zijn functie een rol in heeft.

Leidinggevend
Naast vakinhoudelijk interessant werk, geeft Marcel ook nog eens leiding aan een team van 6 software engineers en 3 hardware engineers. Daarnaast ondersteunt hij bij verkoop en calculatie en houdt hij zich dus bezig met standaardiseren en genereren van software. Om bij te blijven op zijn vakgebied blijft hij zich veel bezighouden met techniek. Hij doet niet meer het echte programmeerwerk op projecten, maar is bijvoorbeeld wel betrokken bij standaardisatie en neemt soms deel in een bouwteam. Daardoor blijft hij bij en behoud dus feeling met de techniek.

Leuk bedrijf
Moekotte is een familiebedrijf en dat merk je en voel je in alles. Ze waarderen de inzet en inbreng van iedereen en alles is bespreekbaar. De werksfeer is prettig en mensen zijn niet te beroerd om elkaar te helpen. Je krijgt veel vrijheden, maar moet ook je eigen verantwoordelijkheid nemen. Marcel moedigt je aan te solliciteren bij Moekotte. 'Vanwege de goede werksfeer en de prettige cultuur die bij dit familiebedrijf hoort'.

Gerelateerde verhalen

"Door de kansen die Richard kreeg groeide hij door van servicemonteur naar manager engineering. Hij heeft het nog altijd enorm naar zijn zin."
Richard
Manager engineering
"Nu de kinderen groter zijn heb ik weer zin om een studie op te pakken. Ik krijg daar alle ruimte voor."
Maureen
Tekenaar

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico